0 ks

Madonan

MADONAN

Rezervácia produktov v prevádzke: NOVÉ ZÁMKY

Čo je to A2A2?
A2A2 mliečne produkty sa odlišuje od bežných produktov prítomnosťou výlučne A2 beta-kazeínu, zatiaľ čo bežné mlieko obsahuje kombináciu A1 a A2 beta-kazeínu. Tento rozdiel má zásadný vplyv na zdravie a trávenie konzumentov.

Základné informácie

  • objednávky prijímame od stredy 15:00 hod. do nedele 19:00 hod.
  • dostupnosť produktov je limitovaná
  • pre objednávky akceptujeme iba platbu kartou vopred
  • výdaj objednávok prebieha každú stredu v prevádzke Nové Zámky
  • prebratie objednávky je možne iba osobným odberom na prevádzke v Nových Zámkoch
  • o pripravení vašej objednávky vás budeme informovať telefonicky
Záloha za vratné obaly:
  • záloha za vratné obaly bude automaticky pripočítaná k objednávke
  • vratné obaly fungujú spôsobom kus (plná) za kus (prázdna). Príklad: nakúpite jeden kus mlieka a môžete vrátiť jednu prázdnu fľašku od mlieka a my vám vrátime/odpočítame zálohu.
  • prázdne obaly musia byť rovnakého typu ako tie, ktoré boli zakúpené (napr. mliečna fľaša za mliečnu fľašu)

PONUKA PRODUKTOV

Všetky ceny sú uvedené vrátane DPH.

Filters Sort results
Reset Apply
Jogurt biely 380 ml

Pasterizované mlieko, jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 10 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
3.40
Max: 5
Min: 1
Step: 1
ks
Jogurt čoko – pistácia 380 ml

Pasterizované mlieko, nemliečna zložka 20% ( z toho 12% pistáciový krém (pražené pistácie), 8% vegánska čokoláda kovertúra biela (cukor, kakaové maslo, ryžový sirup v prášku, cícerový proteínový koncentrát, emulgátor: sójový lecitín prírodná vanilková aróma), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza, mliečne bielkoviny, pistáciový krém, sójový lecitín. Výrobok môže obsahovať arašidy. Spotrebujte do 10 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
5.90
Max: 9
Min: 1
Step: 1
ks
Jogurt čokoládový 380 ml

Pasterizované mlieko, ochucujúca zložka 20% ( vegánska čokoláda 7%, paster. smotana 13%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza, mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 10 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
4.50
Max: 13
Min: 1
Step: 1
ks
Jogurt jahodový 380 ml

Pasterizované mlieko, nemliečna zložka 20% (med 4,5%, ovocie 15,5%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 8 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
4.00
Max: 9
Min: 1
Step: 1
ks
Jogurt lesná zmes 380 ml

Pasterizované mlieko, nemliečna zložka 20% (med 4,5%, ovocie 15,5%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 8 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
4.00
Max: 17
Min: 1
Step: 1
ks
Jogurt lieskový orech 380 ml

Pasterizované mlieko, nemliečna zložka 20% (med 8%, lieskový orech 12%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny, lieskové orechy. Spotrebujte do 10 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
4.50
Max: 17
Min: 1
Step: 1
ks
Jogurt škoricový 380 ml

Pasterizované mlieko, nemliečna zložka 20% (škorica 4,5%, med 15,5%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 10 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
4.00
Max: 15
Min: 1
Step: 1
ks
Madonáčik čokoládový 380 ml

Pasterizované mlieko, tvaroh, ochucujúca zložka 20% (čokoláda 8%, smotana 12%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 2 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
5.50
Max: 3
Min: 1
Step: 1
ks
Madonáčik jahodový 380 ml

Pasterizované mlieko, tvaroh, nemliečna zložka 20% (ovocie 10%, med 10%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 2 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
5.50
Max: 12
Min: 1
Step: 1
ks
Madonáčik medový 380 ml

Pasterizované mlieko, tvaroh, nemliečna zložka 7% (med 7%), jogurtová kultúra (lyofilizovaná).

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 2 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
5.50
Max: 13
Min: 1
Step: 1
ks
Acidko biele 1L

Pasterizované mlieko, lyofilizovaná acidofilná probiotická kultúra.

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 5 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
6.50
Max: 17
Min: 1
Step: 1
ks
Acidko lesná zmes 1L

Pasterizované mlieko, ovocie, med, lyofilizovaná acidofilná probiotická kultúra.

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 5 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
7.90
Max: 17
Min: 1
Step: 1
ks
Mlieko 1L

Pasterizované mlieko.

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 6 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
3.70
Max: 6
Min: 1
Step: 1
ks
Farmársky syr 350g

Pasterizované mlieko, jedlá soľ, syridlo, mliekarenská kultúra.

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 8 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
9.00
Max: 7
Min: 1
Step: 1
ks
Maslo 115g

Pasterizovaná smotana.

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 4 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
3.50
Max: 19
Min: 1
Step: 1
ks
Tvaroh tučný 250g

Pasterizované mlieko, mliekarenské kultúry.

Alergény: laktóza,
mliečne bielkoviny. Spotrebujte do 5 dní vrátane dňa výroby. Skladujte pri teplote od 3 °C do 6 °C.
4.00
Max: 16
Min: 1
Step: 1
ks